Beste tarief? Klik hier of bel ons: +32 (0)473/639 752
Beschikbaarheid checken

Single Blog Title

This is a single blog caption
18 Mar

5 % korting – altijd bij directe boeking

Wij houden ervan om gasten te bedanken voor een rechtstreekse boeking in ons hotel, daarom geven wij steeds 5 % korting bij check-out!

Ontbijt en Wifi is steeds inbegrepen in de prijs*.

Prijzen per nacht zijn afhankelijk van type kamer, beschikbaarheid en bezettingsgraad van de hotels in Brugge.

TIPS ROND TIJDSTIP BOEKEN.

Ben je van plan om tijdens een schoolvakantie of verlengd weekend naar Brugge te komen en weet je al de data op voorhand?
Dan is het aan te raden om ver op voorhand te boeken, hoe hoger de bezettingsgraad voor die specifieke data – hoe hoger de prijs kan worden eens die datum nadert.

Ben je van plan om eens sporadisch op een weekdag naar Brugge af te zakken, dan zit de kans erin dat je last-minute wel de beste deal kan hebben. Afhankelijk van beschikbaarheid kamers.

Meest drukke maanden Brugge: mei – juni – juli – augustus
Minst drukke maanden Brugge: januari – februari

Annuleringsvoorwaarden: het volledig verblijf kan geannuleerd worden tot 4 dagen voor aankomst, vanaf 3 dagen voor aankomst wordt er 75 % aangerekend van de totale prijs. Annulatie of no-show op de dag van aankomst, dan wordt 100 % aangerekend.

Er zijn geen huisdieren toegelaten in het hotel.
Een extra babybed is mogelijk (tot max. 3 jaar) in de kamer, graag op voorhand reserveren, bij rechtstreekse boeking is dit zonder meerkost (waarde € 15,- per nacht).
Er is een lift aanwezig in het hotel en voor mensen met beperkte mobiliteit, kan hiermee rekening gehouden worden voor de toewijzing kamer (we hebben geen kamers op het gelijkvloers).

*Citytax in Brugge is € 2,12 per persoon per nacht en is niet inbegrepen.

 

Leave a Reply