COVID-19

Beste Gast,

Hotel Sablon neemt de  hygiëne- en netheidsnormen zeer serieus en wij nemen maatregelen om de veiligheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. We hebben de verklaringen van de National Security Council en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) met betrekking tot coronavirus (COVID-19) nauwlettend gevolgd. 

Wij voorzien mondmaskers voor onze hosts en ontsmettende gel voor gasten, leveranciers en personeel. Handschoenen zijn tevens aanwezig voor onze hosts in de ontbijtzaal. Er zullen duidelijke aanduidingen zijn om de 1,5 meter te bewaren. 

Al ons personeel heeft de nodige opleiding gekregen en er is tevens extra schoonmaak voorzien. Er zullen special producten en materialen gebruikt worden die virussen doden.

Vanaf zaterdag 25 juli is het dragen van een mondmasker in de publieke ruimtes van het hotel en in de drukste gedeeltes en winkelstraten van Brugge verplicht. Het gaat om een afgebakende zone begrensd door onder meer de Smedenstraat, Noordzandstraat, Geldmuntstraat, Sint-Jakobsstraat, Niklaas Desparsstraat, Academiestraat, Vlamingstraat, Philip Stockstraat, Mallebergplaats, Hoogstraat, Blinde Ezelstraat, Vismarkt, Rozenhoedkaai, Dijver, Gruuthusestraat, Mariastraat, Walplein, omgeving Begijnhof en Zuidzandstraat en station.

Indien u niet in het bezit bent van een mondmasker kunt u er een vragen aan een van onze hosts in het hotel.

De restaurants en cafés zijn verplicht gesloten. Vanaf 8 mei 2021 mogen de terrassen weer open van 8h tot 22h. Afhaalmaaltijden zijn wel mogelijk, tot 22u ’s avonds, te consumeren op de kamer.

 

Om veilig te kunnen genieten van uw verblijf vragen wij u om zich aan de volgende richtlijnen te houden:

*Bent u ziek, blijf dan thuis!

*Respecteer maximaal de afstandsregel van 1,5 meter

*Maaltijden worden in de kamer geserveerd

*Was regelmatig uw handen

*Raak zo weinig mogelijk aan

*Betaal met kaart of contactloos

*Hoes of nies in de elleboog of papieren zakdoek

*Een persoon per groep geeft zijn contactgegevens op

*De bar is tijdelijk gesloten

*Geluidversterking is beperkt tot 80 db

*Mondmasker dragen is verplicht in de publieke ruimtes van het hotel

 

Coronavirus / COVID-19 update

 

Desalniettemin garanderen we u nog steeds een unieke Sablon ervaring.

Wij hopen u binnenkort weer te verwelkomen!

Wij staan voor u klaar: