COVID-19

Beste Gast,

Wegens de pandemie van COVID-19 is ons hotel tijdelijk gesloten tot en met 18 juni 2020. Huidige reserveringen voor de periode tot 18 juni kunnen worden verplaatst naar een datum met aankomst voor 30/09/2020. Neem contact met ons op via e-mail en wij zullen binnen 24 uur reageren.

Op 8 juni mogen de restaurants en cafés in Brugge hun deuren weer openen en vanaf 15 juni is internationaal reizen weer toegestaan.

Hotel Sablon neemt de  hygiëne- en netheidsnormen zeer serieus en wij nemen maatregelen om de veiligheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. We hebben de verklaringen van de National Security Council en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) met betrekking tot coronavirus (COVID-19) nauwlettend gevolgd. 

Wij voorzien mondmaskers voor onze hosts en ontsmettende gel voor gasten, leveranciers en personeel. Handschoenen zijn tevens aanwezig voor onze hosts in de ontbijtzaal. Er zullen duidelijke aanduidingen zijn om de 1,5 meter te bewaren. 

Al ons personeel heeft de nodige opleiding gekregen en er is tevens extra schoonmaak voorzien. Er zullen special producten en materialen gebruikt worden die virussen doden.

 

Om veilig te kunnen genieten van uw verblijf vragen wij u om zich aan de volgende richtlijnen te houden:

*Bent u ziek, blijf dan thuis!

*Respecteer maximaal de afstandsregel van 1,5 meter

*Ontbijt en consumpties aan de bar worden geserveerd

*Was regelmatig uw handen

*Raak zo weinig mogelijk aan

*Betaal met kaart of contactloos

*Hoes of nies in de elleboog of papieren zakdoek

*Een persoon per groep geeft zijn contactgegevens op

*Sluitingsuur van de bar is 1u

*Geluidversterking is beperkt tot 80 db.

 

Desalniettemin garanderen we u nog steeds een unieke Sablon ervaring.

Wij hopen u binnenkort weer te verwelkomen!