bereikbaarheid

Met de auto: We hebben een eigen parkeerplaats met een beperkt aantal plaatsen (€ 30 euro/dag), deze kan niet vooraf gereserveerd worden, maar is afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van aankomst.

Wij raden u aan om naar het hotel te rijden en uw bagage in het hotel af te geven. Als onze parkeerplaats niet meer beschikbaar is, laten onze hosts u zien waar de dichtstbijzijnde parkeerplaats is.

Als onze parking niet beschikbaar is, raden we u aan om één van de openbare parkings in Brugge te gebruiken. De dichtstbijzijnde is parking Zilverpand, op 150 meter van het hotel. De kosten bedragen €15,80 / 24H. Let op: Parking ZILVERPAND is niet toegankelijk op zaterdag en zondag tussen 13u tot 18u zonder toelatingsbewijs.

https://www.interparking.be/nl-BE/find-parking/Zilverpand/

Indien parking ZILVERPAND niet beschikbaar is, kunnen wij u ook openbare parking 'T ZAND op < 500 meter aanraden. De kosten bedragen €15,80 / 24H.

https://www.interparking.be/nl-BE/find-parking/Centrum-t-Zand/

Autoluw: Het Brugse stadsbestuur neemt een aantal maatregelen voor een betere luchtkwaliteit. Eén daarvan is het creëren van een autoluw gebied. Een autoluw gebied maakt het ook aangenamer om te wandelen, te fietsen en te shoppen. 

Bekijk de maatregelen actief vanaf 1 juli 2023

Aanvraag doorlaatbewijs autoluw gebied

 

 

Met het openbaar vervoer: Er is een goede verbinding vanaf de luchthaven van Brussel, voor informatie en tickets kunt u terecht op de website van belgiantrain.be

Per taxi : Wij helpen u graag met de informatie over ophaalservice bij het treinstation, de luchthaven van Oostende en de luchthaven van Brussel