bereikbaarheid

Met de auto: We hebben een eigen parkeerplaats met een beperkt aantal plaatsen (€ 30 euro/dag), deze kan niet vooraf gereserveerd worden, maar is afhankelijk van beschikbaarheid op het moment van aankomst.

Wij raden u aan om naar het hotel te rijden en uw bagage in het hotel af te geven. Als onze parkeerplaats niet meer beschikbaar is, laten onze hosts u zien waar de dichtstbijzijnde parkeerplaats is.

Als onze parking niet beschikbaar is, raden we u aan om één van de openbare parkings in Brugge te gebruiken. De dichtstbijzijnde is parking Zilverpand, op 150 meter van het hotel. De kosten bedragen €15,80 / 24H. Let op: Parking ZILVERPAND is niet toegankelijk op zaterdag van 13u tot 18u en elke 1e zondag van de maand.

https://www.interparking.be/nl-BE/find-parking/Zilverpand/

Indien parking ZILVERPAND niet beschikbaar is, kunnen wij u ook openbare parking 'T ZAND op < 500 meter aanraden. De kosten bedragen €15,80 / 24H.

https://www.interparking.be/nl-BE/find-parking/Centrum-t-Zand/

 

Met het openbaar vervoer: Er is een goede verbinding vanaf de luchthaven van Brussel, voor informatie en tickets kunt u terecht op de website van belgiantrain.be

 

Per taxi : Wij helpen u graag met de informatie over ophaalservice bij het treinstation, de luchthaven van Oostende en de luchthaven van Brussel