Wij staan voor u klaar:
Sablon

Luxueus logeren in het meest trendy boutique hotel in het historisch hart van Brugge.

Ontdek onze kamers of voel u meteen thuis in Hotel Sablon.

winter arrangement

Voor boekingen van 26 november 2021 tot 8 januari 2022

In de winter wordt Brugge nog romantischer en sprookjesachtiger. Bekijk ons winterpakket.

2 nachten in een van onze kamers of suites

+Geniet van ons uitgebreide ontbijt Buffet

+Welkomst drankje

+Reductiekaartje voor de Brugse musea

+Stadsplan

+Kleine attentie op de kamer

+Gratis upgrade volgens beschikbaarheid

📸 Copyrights: Visit Bruges | © 

U boekt geen kamer, u beleeft een uniek gevoel
bekijk alle

Historisch kader, eigentijdse luxe

Hotel Sablon is het oudste én allernieuwste trendy hotel in hartje Brugge. U logeert hier in een historisch kader waarin alles draait om eigentijdse luxe en exclusieve beleving. Meer dan een hotelgast voelt u zich hier de persoonlijke invité van de gastheer. De warme en ongedwongen sfeer, de hartelijke bediening, het design interieur, ons select aanbod aan terroir producten.

Het zijn maar enkele voorbeelden van hoe wij u een unieke hotelervaring bezorgen. Het verhaal van Sablon is een verhaal dat u geproefd moet hebben als u onze mooie stad ten volle wilt beleven. We verwelkomen u binnenkort dan ook graag persoonlijk in ons hotel.

Christophe Vanswieten (eigenaar)

Wat wenst u te drinken?

In Hotel Sablon maakt u een entree als geen ander. Bij uw aankomst of na een dagje Brugge kunt u in The Living Room in alle rust genieten van een selectie exclusieve dranken en cocktails. De gemoedelijke sfeer en het statige deco-chic interieur bieden u alles om gezellig bij te praten en uit te kijken naar uw verblijf in een van de mooiste kunststeden van Vlaanderen.

Eigentijds boutique hotel

Luxe en design

Slapen in stijl

Een zalige start van de dag

Hoe kunt u de dag beter beginnen dan met een origineel Brugs ontbijt, speciaal voor u klaargemaakt door onze ontbijtchef. In de gezellige ontbijtruimte krijgt u de keuze uit een gevarieerd aanbod verse en gezonde streekproducten die we met zorg voor u hebben geselecteerd bij onze vaste lokale leveranciers. De dagelijkse specialiteiten en vers gemaakte à la minute gerechten die u hier proeft, vindt u nergens anders in Brugge.

Voor een snelle lunch of uitgebreid diner verwijzen we u graag naar een van de vele kwalitatieve restaurants in de buurt. Verkiest u toch om in het hotel te eten? Met onze limited roomservice en luxe snackkaart bedienen we u op uw wenken.

Geniet met alle zintuigen

Tot uw dienst

Altijd en overal tot uw dienst

Beleef Sablon

Het oudste hotel van Brugge. Maar evengoed het meest trendy boutique hotel van de stad. Het verhaal van Hotel Sablon is een boeiend verhaal. We vertellen het u graag.

Lees ons verhaal

Beleef kunst

Hoe groter het contrast, hoe meer u ziet. Daarom verrijken we het historische decor van Hotel Sablon graag met eigentijdse kunst. Stijlvol opvallend. Bekijk hier de Video van de kunstenaar.

Opvallend stijlvol

Beleef Brugge

De middeleeuwse huizen. De smalle straatjes. De Vlaamse Primitieven. Brugge ademt geschiedenis, maar is evengoed helemaal mee met zijn tijd.

Verken de stad