Kamers om in weg te dromen

Een kamer in Hotel Sablon is het summum van comfort. U krijgt er alle ruimte om heerlijk te ontspannen. Het kingsize bed, het bedlinnen, de designmeubelen, het sanitair. Alles in de kamer ademt luxe en sfeer uit. Hier komt u pas echt tot rust.

reserveer nu

In Hotel Sablon heeft u de keuze uit een luxe eenpersoonskamer, Sablon Room of Sablon Deluxe Room. In elke kamer vindt u een luxe bed, high-end badkamer, led smart-TV en koelkastje & safe. In de kamer beschikt u over high-speed internet en full air conditioning.

bekijk alle kamers & suites

Eenpersoonskamer

Deze gezellig compacte kamer (14 m²) is ideaal voor de individuele reiziger of om een van de kinderen onder te brengen. U geniet van alle comfort en de gekende Hotel Sablon service.

Sablon Room

In onze ruime en totaal gerenoveerde design kamers (18-22 m²) proeft u nog meer de unieke sfeer van ons luxe boutique hotel. De zachte dromen zijn inbegrepen.

Sablon Deluxe Room

Onze grootste kamers (23-28 m²) zijn volledig vernieuwd met kwaliteitsmaterialen. Dit is pure luxe – de riante badkamer heeft dan ook een extra wellness behandeling gekregen.

 

Roomservice

Wij doen er alles aan om uw verblijf in Hotel Sablon onvergetelijk te maken. Onze roomservice staat altijd tot uw dienst. In onze bar kunt u rustig nagenieten van een fijne dag in onze stad bij een glas champagne of huisgemaakte cocktail. En bij het ochtendgloren serveren we u graag een heerlijk vers ontbijt met streekgebonden producten.

 

Ontdek onze buitengewone bar

Begin de dag met een echt Brugs ontbijt