Beleef het 16de eeuwse Brugge in een exclusief kader

Hotel Sablon is zoveel meer dan het oudste hotel van Brugge. Het is het oudste én allernieuwste trendy hotel in hartje Brugge. Elke kamer, elke muur, elke steen vertelt een verhaal. Een verhaal dat begint in de gouden eeuw van onze mooie stad en waar we nog elke dag enthousiast en eigenhandig aan verder schrijven. Meer dan een hotelervaring beleeft u in Hotel Sablon dan ook Brugge in al zijn glorie. Exclusief, heel persoonlijk en in alle luxe.

Eigentijds boutique hotel

Hotel Sablon vertelt het verhaal van Brugge, van in de 16de eeuw toen onze stad het economisch en cultureel centrum van de wereld was tot vandaag. Door de jaren heen hebben we ons altijd onderscheiden door onze gasten, uit alle windstreken, het beste van het beste te bieden op het vlak van comfort en luxe. Fier op ons rijke verleden, zijn we in de 21ste eeuw een modern en eigentijds boutique hotel waar het u aan niets ontbreekt.

Luxe en design

Van de exclusieve afwerking van ons historisch pand en de luxueuze kamers tot een heel persoonlijke service op maat: Hotel Sablon maakt van logeren in het historische hart van Brugge een unieke belevenis. Schrijft ook u straks mee aan ons verhaal?

Slapen in stijl

De bijzondere inrichting van ons hotel, een mix van waardevol historisch erfgoed en exclusief eigentijds design, vindt u van bij de inkom tot in de kamers: design meubelen, hedendaagse en hoogwaardige materialen, warme kleuren… Hotel Sablon is tijdloos en stijlvol. Elke kamer heeft een ruime private badkamer met een exclusieve afwerking. Een kwalitatief bed met luxueus beddengoed garandeert een perfecte nachtrust. Als gast bent u hier de koning te rijk.

Tot uw dienst

Laat u onderdompelen in de unieke sfeer van Hotel Sablon. Van zodra u de toegangspoort binnenkomt, stapt u de 16de eeuw binnen in een uniek hedendaags kader en hoeft u zich nog om niets zorgen te maken. Het modern en tijdloos interieur ademt een en al rust, de muren spreken geschiedenis en de service is af. Hier voelt u zich thuis, met een glas aan de bar of bij de rijkelijk met streekeigen producten gevulde ontbijttafel. Dit is genieten.

Tijdens uw verblijf staat ons team bovendien altijd klaar om ervoor te zorgen dat uw bezoek aan Brugge onvergetelijk wordt. Handige weetjes, verborgen parels in de stad… We delen ze graag met u.