Luxueuze Suites

Wilt u het Hotel Sablon-gevoel ten volle beleven en uw verblijf in onze mooie stad pas echt onvergetelijk maken? Treed dan in de voetsporen van de Franse dichter Paul Verlaine en boek een suite in Hotel Sablon. De Paul Verlaine suite, bijvoorbeeld.

reserveer nu

In Hotel Sablon heeft u de keuze uit 5 suites. U krijgt er alle ruimte om in een uniek historisch kader te genieten van alle eigentijdse luxe die u zich maar kan wensen: luxe bed, comfortabel salon, riante badkamer, led smart-TV, koelkastje & safe, high-speed internet, full air conditioning. Maak uw keuze uit onze suites.

bekijk alle kamers & suites

Sablon Junior Suite

Meer dan een ruime kamer is deze heerlijke suite (28-39 m²) een plaats waar u na uw reis of dagje Brugge in alle rust kan terugtrekken. Het sfeervolle salon biedt u daartoe alle gelegenheid.

The Family Residence

Brengt u met uw gezin een bezoek aan Brugge? Onze familiesuite (36 m²), gelegen in het residentiële deel van Hotel Sablon, staat voor u klaar. Hier kan u in de grootste luxe met vier personen logeren en genieten van alle comfort die u zich maar kan wensen.

Sablon Mansion Suite

Wilt u de sfeer van ons hotel echt opsnuiven? Slapen onder het oude dakgebinte? Heerlijk wegdromen bij het klokkenspel van de beiaard in de toren van het Belfort? Dan is deze suite uw klein paradijs in hartje Brugge.

The Verlaine Suite

De bejubelde Franse dichter Paul Verlaine was helemaal weg van Brugge. Hij prees de stad als Klein-Amsterdam, en vertoefde graag in ons hotel waar hij andere dichters en kunstenaars ontmoette. In deze suite (30 m²) geraakt u vast geïnspireerd door de schoonheid die hem hier zo trof.

The Loft

Dit is een suite buiten categorie. De grootste die u in Brugge zal vinden (84 m²). De kroon op uw verblijf in onze mooie stad! Hier voelt u zich thuis, in een verfijnd ingerichte loftruimte waar eigentijds topdesign op onnavolgbare wijze versmelt met het unieke historisch decor.

 

Roomservice

Wij doen er alles aan om uw verblijf in Hotel Sablon onvergetelijk te maken. Onze roomservice staat altijd tot uw dienst. In onze bar kunt u rustig nagenieten van een fijne dag in onze stad bij een glas champagne of huisgemaakte cocktail. En bij het ochtendgloren serveren we u graag een heerlijk vers ontbijt met streekgebonden producten.

 

Ontdek onze buitengewone bar

Begin de dag met een echt Brugs ontbijt